РЕЗУЛТАТИ ОД ОЛИМПИЈАДАТА НАСКОРО!

 • 00Денови
 • 00Часови
 • 00Минути
 • 00Секунди

Во моментов течат финалните интервјуа за натпреварувачите на олимпијадата!

По завршувањето, сите натпреварувачи ќе добијат e-mail порака за освоено место и награда!

ТЕК НА НАТПРЕВАРОТ:

ТРИ МЕНАЏЕРСКИ ДИСЦИПЛИНИ!

ЈАС СУМ МЕНАЏЕР!
 • 23.03 - 25.03
 • Испрати го твоето CV и писмо тука!

ЈАС СУМ МЕНАЏЕР!

Првиот предизвик е поврзан со првиот впечаток што ќе го оставиш кај нас, а добро знаеш дека нема втора шанса за прв впечаток. Затоа, почни уште веднаш да го средуваш твоето CV и биди подготвен/а да се претставиш пред жири-комисијата.

Надмини го овој предизвик!

Надмини го овој предизвик!

Една од најчестите активности која ја прават менаџерите на дневно ниво е решавање на проблеми. Затоа, во овој предизвик ти или тимот ќе треба да понудите решение на проблем што го имаме. Ќе ти биде испратен проблем за кој ќе треба да понудиш реално и детално образложено решение.

Маркетинг планови? Ги јадам за појадок!

Маркетинг планови? Ги јадам за појадок!

Од маркетингот нема бегање без разлика во каква компанија си менаџер. Следењето на пазарот, анализата на потенцијалнте купувачи и осмислување начини како да го приближи производот/услугата до потрошувачите е една од клучните активности за секој менаџер. Во овој предизвик твоја задача ќе биде да осмислиш комплетна маркетиншка кампања за производ/услуга.

0 +
СТИПЕНДИСТИ
0 +
ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ
0 +
КОМПАНИИ ЗА ПРАКСА
0 +
ДИПЛОМИРАНИ СТУДЕНТИ

ШТО ДОБИВАШ СО СТИПЕНДИЈАТА

 • Отворена комуникација!

  Во БАС добиваш отворена комуникација и пријателски пристап од професорите.

 • Поддршка од БАС!

  Покрај поддршка за време на студирањето, во БАС ќе добиеш и голема поддршка и при процесот на вработување по дипломирањето!

 • Работа во мали групи!

  Наставата се одвива во мали групи каде професорот максимално ќе ти посвети внимание и ќе го следи твојот напредок

 • Еразмус+ можности!

  Можност преку Еразмус+ да следиш настава во странство.

 • Глобално признаена диплома!

  Дипломата од БАС е признаена во голем број држави ширум светот, како Германија, Шведска, Америка, Австралија и слично.

 • Нон-стоп пракса!

  Уште од првиот ден во БАС ќе почнеш да посетуваш пракса во реална компанија во рамки на наставата!

ПОДДРЖУВАЧИ НА ОЛИМПИЈАДАТА

Нашите партнерски организации:

Ти требаат повеќе информации?

 • Каде се наоѓа БАС?

  Скопје: Јане Сандански 111/2 Битола: Херцег Нови 6

 • Побарај не на телефон:

  02/ 2455 754 Скопје
  047/ 225 218 Битола

 • Или пак пиши ни на:

  olimpijada@bas.edu.mk

Олимпијадата започна! Погледнете ги предизвиците!