Преостанато време за предизвикот!

  • 00Ден
  • 00Час
  • 00Мин
  • 00Сек

ПРЕДИЗВИК #1 23 - 25 март 2021г.

Првиот предизвик започна! Имаш само 2 дена за испраќање на твоето CV заедно со мотивационото писмо!
Можеш да ги искористиш урнеците во прилог или пак да подготвиш на сопствен урнек! Биди креативен!

 
Потоа подготви се за кратка дискусија на ZOOM со комисијата за стипендии од БАС! Линкот за поврзување ќе ти биде испратен на твојот мејл!